ДОХА
3,4,5,7
ноќи
4 ,5,6,8
ДЕНА /
3 ,4,5,7
НОЌЕВАЊА –
АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
Доха
,
пустинска оаза,искомбинирана со футуристички елементи и блескава
архитектура,воодушевува со нејзината конттрадикторност,новитети и
ексклузивнос
....
ЦЕНА
од
145
8.960
мкд
___________
СО
ПОЈАДОК
___________
-------------------------------
3
___________
Во цената се вклучени следниве услуги:
Организиран трансфер аеродром
-
хотел
-
аеродром во Доха
3,4,5,7
ноќевања , во одбран хотел,услуга ноќевање со појадок
според
табелата подолу
Во цената не се вклучени следниве услуги:
Билет со авиокомпанија Qatar Airways
од Скопје
-
Доха
-
Скопје (по лице од
374 еур со вклучени аеродромски такси и со 30 кг вклучен багаж
Напомена:
цената важи за резервација на класа
О
Факултативни екскурзии
Патничко и здравствено осигурување
Екстра трошоци во хотел
( Телефон,Ручек &Вечера,Минибар,пијалоци )
Таксата за престој
се плаќа директно :
3-
5 еур / за соба на ден
.
АРАНЖМАН
DOHA
3,4,5,7
НОЌИ
ХОТЕЛ
Кат.
3 ноќи во 1/2
4 ноќи во 1/2
5 ноќи во 1/2
7 ноќи
во 1
/2
Mercure Grand hotel
4 *
145 EUR
185 EUR
220 EUR
295 EUR
Saraya Cornich Hotel/Old Salateh
4 *
156 EUR
199 EUR
240 EUR
325 EUR
Goledn Tulip Doha
4 *
n/a
220 EUR
245 EUR
365 EUR
Adagio Premium Aparhotel West
Bay Doha
4 *
219 EUR
280 EUR
345 EUR
469 EUR
InterContinental Doha
5 *
245 EUR
315 EUR
385 EUR
525 EUR
The Westin Doha
5*
245 EUR
315 EUR
385 EUR
525 EUR
Grand
Hayatt Doha
5 *
266 EUR
345 EUR
425 EUR
577 EUR
City Centar Rotana Doha/West
Bay
5*
356 EUR
460 EUR
575 EUR
795 EUR
Hilton Doha/West Bay
5*
295 EUR
385 EUR
469 EUR
645 EUR
Програма на патување:
1 ден:
Скопје
-
Доха
Три часа пред летот пријавување на шалтерот за чекирање
на багаж.Полетување за Доха во 11.40 часот со лет
Qr 306 .
Пристигнување во Доха во 18.40 часот.Организиран превоз до одбран хотел.
Ноќевање
.
2
ден
-
до предпоследен ден
:
Доха
Појадок
.
Слободно време за индивидуални прошетки и разгледи.
Ноќевање.
4,5,6,8 ден
:
Доха
-
Скопје
Појадок.
Организиран превоз до аеродром.Лет за Скопје во 07.00 часот со
QR 305.
Пристигнување во 10.40
часот.
НАПОМЕНА
:
Можност за
услуга со вечера или комптел пансион во хотел во зависност од барањето
.
Цена за сместување во еднокреветна соба или за други варијанти на БАРАЊЕ.
Важна напомена:
Цените се по лице,сместување во двокреветна соба,и валидни за пријавување на мин. 2 патници.
Плаќање исклучиво во денари,
Виза не е
потребна,пасошот
треба да е валиден минимум 6 месеци од денот на влегување во државава.
Плаќање при резервација
според
барањата ,и нема мозжност за откажување,менување на термин или менување на имиња,
после
издавање на документите за патување.
Останатите општи услови на патување
на Корали Травел и СКТМ важат,освен горенаведеното,
Програмата е лекторирана од лектор Ана Бачварска/