Период

Мин.ноќи

Услуга

Гранд Соби

Standard

Superior

Deluxe

Family

2 pax

2 pax

2 pax

2 pax

09.12 – 12.12

3

HB

229

249

289

329

12.12 – 24.12

2

HB

169

199

239

279

24.12 – 30.12

6

HB

269

299

339

379

30.12 – 03.01

4

HB

479

509

549

589

03.01 – 09.01

7

HB

379

409

449

499

09.01 – 23.01

7

HB

330

360

399

440

23.01 – 30.01

7

HB

269

299

339

379

30.01 – 13.02

4

HB

229

259

299

339

13.02 – 20.02

7

HB

279

309

349

389

20.02 – 27.02

4

HB

279

309

349

389

27.02 – 06.03

4

HB

229

259

299

339

06.03 – 13.03

4

HB

209

239

279

319

13.03 – 20.03

4

HB

169

199

239

279

20.03 – 17.04

1

HB

169

199

239

279

 

Цените се изразени во € по соба на ноќевање

Помал број на ноќевање исклучиво на барање

Услови за резервација:
– NON-REFUNDABLE ЕARLY BOOKING за сите термини во текот на зимска сезона, 15% попуст на услуга само ноќевање.

– Број на соби кои се продаваат под early booking е строго ограничен.
– Попустите неможат да се собираат
– Минимум лица за резервација за Deluxe Room и Family Room 3
– Mаксималан капацитет за Deluxe Room 4 лица, максимален капацитет за Family Room 6 лица
– Single use користење на соба е можна само во Standart Room и Superior Room цената се намалува за 15