BELMONT SKI & SPA 4* PAMPOROVO            www.belmonthotel.bg

1

01.12.2021
17.12.2021

18.12.2021
28.12.2021

29.12.2021
02.01.2022

03.01.2022
08.01.2022

09.01.2022
22.01.2022

23.01.2022
19.02.2022

20.02.2022
15.04.2022

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА - ПОЛУПАНСИОН

 

STANDARD ROOM

DOUBLE ROOM

60

67

111

67

60

67

60

SINGLE ROOM

41

51

78

51

41

51

41

DBL 1+1 CHD (2-11,99)

46

51

84

51

46

51

46

DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

47

52

85

52

47

52

47

DBL 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

61

68

112

68

61

68

61

DBL 2+1 CHD (0-1,99)

61

68

112

68

61

68

61

DBL 2+1 CHD (2-11,99)

69

76

126

76

69

76

69

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 2AD

69

82

136

82

69

82

69

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

95

114

187

114

95

114

95

APT2 1+1 CHD (2-11,99)

52

62

102

62

52

62

52

APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

53

63

103

63

53

63

53

APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

70

83

137

83

70

83

70

APT2 2+1 CHD (0-1,99)

70

83

137

83

70

83

70

APT2 2+1 CHD (2-11,99)

79

94

153

94

79

94

79

APT2 3+1 CHD (0-1,99)

96

115

188

115

96

115

96

APT2 3+1 CHD (2-11,99)

105

125

205

125

105

125

105

STUDIO

STUDIO 2 ADULTS

69

82

136

82

69

82

69

STUDIO 2 ADULTS+EXTRA BED

95

114

187

114

95

114

95

ST2AD 1+1 CHD (2-11,99)

52

62

102

62

52

62

52

ST2AD 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

53

63

103

63

53

63

53

ST2AD 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

70

83

137

83

70

83

70

ST2AD 2+1 CHD (0-1,99)

70

83

137

83

70

83

70

ST2AD 2+1 CHD (2-11,99)

79

94

153

94

79

94

79

ST2AD 3+1 CHD (0-1,99)

96

115

188

115

96

115

96

ST2AD 3+1 CHD (2-11,99)

105

125

205

125

105

125

105

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 14 дена 1 ноќ

Под 14 дена 1 ноќ

100%

Под 14 дена 1 ноќ

Под 14 дена 1 ноќ

Под 14 дена 1 ноќ

Под 14 дена 1 ноќ

No Show

2 ноќи

2 ноќи

100%

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

1

1

3

1

1

1

1

 

Цената вклучува: трансфер до ски лифтовите, затворен базен, сауна, парна бања, интернет, отворен паркинг

Доплата за Новогодишна Вечера 65 ЕУР за возрасни и 35 ЕУР за деца од 2 до 11.99 години

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2021 10% ПОПУСТ

7=6 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 09.01 ДО 22.01.2022 И ОД 20.02 ДО 15.04.2022