FINLANDIA 4* PAMPOROVO                               www.hotelfinlandia.com

1

18.12.2021
26.12.2021

27.12.2021
01.01.2022

02.01.2022
08.01.2022

09.01.2022
21.01.2022

22.01.2022
19.02.2022

20.02.2022
10.04.2022

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

STANDARD ROOM

DOUBLE ROOM

60

98

69

60

69

60

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

82

133

94

82

94

82

DOUBLE ROOM+EXTRA BED [2. ADL]

103

166

118

103

118

103

SINGLE ROOM

45

97

51

45

51

45

DBL 1+1 CHD (3-12,99)

46

98

52

46

52

46

SGL 1+1 CHD (0-2,99)

46

98

52

46

52

46

DBL 1+2 CHD (0-2,99) (3-12,99)

47

99

53

47

53

47

DBL 1+2 CHD (3-12,99) (3-12,99)

61

123

70

61

70

61

DBL 2+1 CHD (3-12,99)

70

123

80

70

80

70

DBL 2+2 CHD (0-2,99) (3-12,99)

71

124

81

71

81

71

DBL 2+2 CHD (3-12,99) (3-12,99)

80

148

91

80

91

80

LUXURY ROOM

DOUBLE ROOM

71

109

80

71

80

71

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

97

147

109

97

109

97

SINGLE ROOM

53

108

60

53

60

53

DBL 1+1 CHD (3-12,99)

54

109

61

54

61

54

SGL 1+1 CHD (0-2,99)

54

109

61

54

61

54

DBL 1+2 CHD (0-2,99) (3-12,99)

55

110

62

55

62

55

DBL 1+2 CHD (3-12,99) (3-12,99)

73

137

81

73

81

73

DBL 2+1 CHD (3-12,99)

83

137

93

83

93

83

DBL 2+2 CHD (0-2,99) (3-12,99)

84

138

94

84

94

84

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 2AD

91

136

102

91

102

91

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

92

137

103

92

103

92

APARTMENT 2AD+EXTRA BED [2. ADL]

93

138

104

93

104

93

APT2 1+1 CHD (3-12,99)

47

69

53

47

53

47

APT2 1+2 CHD (0-2,99) (3-12,99)

48

70

54

48

54

48

APT2 1+2 CHD (3-12,99) (3-12,99)

48

70

54

48

54

48

APT2 2+1 CHD (3-12,99)

92

137

103

92

103

92

APT2 2+2 CHD (0-2,99) (3-12,99)

93

138

104

93

104

93

APT2 2+2 CHD (3-12,99) (3-12,99)

93

138

104

93

104

93

APT2 3+1 CHD (3-12,99)

93

138

104

93

104

93

APT2 3+2 CHD (0-2,99) (3-12,99)

94

139

105

94

105

94

Полупансион

11

11

11

11

11

11

Деца од 3-12.99 год.

6

6

6

6

6

6

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 10 дена 1 ноќ

Под 14 дена 1 ноќ

Под 10 дена 1 ноќ

Под 10 дена 1 ноќ

Под 10 дена 1 ноќ

Под 10 дена 1 ноќ

No Show

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Доплата за Новогодишна Вечера 60 ЕУР за возрасни и 30 ЕУР за деца од 3 до 12.99 години

Цената вклучува: затворен базен, фитнес, интернет, паркинг, трансфер до ски лифотовите

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2021 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 18.12 ДО 26.12.2021 И ОД 02.01 ДО 10.04.2022

6=5,7=6, 11=9 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 18.12 ДО 26.12.2021, ОД 09.01 ДО 21.01.2022 И ОД 20.02 ДО 10.04.2022