GRAND MONASTERY 3* PAMPOROVO                 www.grandmonastery.com

1

13.12.2021
28.12.2021

29.12.2021
03.01.2022

04.01.2022
10.01.2022

11.01.2022
17.01.2022

18.01.2022
06.02.2022

07.02.2022
03.03.2022

04.03.2022
22.03.2022

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ

STUDIO

STUDIO [1ADL]

57

96

79

57

74

79

57

STUDIO [2ADL]

58

97

80

58

75

80

58

STD 1+1 CHD (2-11,99)

58

97

80

58

75

80

58

STD 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

59

98

81

59

76

81

59

STD 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

59

98

81

59

76

81

59

STD 2+1 CHD (2-11,99)

59

98

81

59

76

81

59

STD 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

60

99

82

60

77

82

60

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT [2ADL]

75

111

91

75

86

91

75

APARTMENT [3ADL]

76

112

92

76

87

92

76

APARTMENT [4ADL]

77

113

93

77

88

93

77

APP 1+1 CHD (2-11,99)

75

111

91

75

86

91

75

APP 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

76

112

92

76

87

92

76

APP 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

76

112

92

76

87

92

76

APP 2+1 CHD (2-11,99)

76

112

92

76

87

92

76

APP 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

77

113

93

77

88

93

77

APP 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

77

113

93

77

88

93

77

APP 3+1 CHD (2-11,99)

77

113

93

77

88

93

77

APP 3+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

78

114

94

78

89

94

78

2 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT [3ADL]

87

148

109

87

104

109

87

APARTMENT [4ADL]

88

149

110

88

105

110

88

APARTMENT [5ADL]

89

150

111

89

106

111

89

APARTMENT [6ADL]

90

151

112

90

107

112

90

APP 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

88

149

110

88

105

110

88

APP 3+1 CHD (2-11,99)

88

149

110

88

105

110

88

APP 3+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

89

150

111

89

106

111

89

APP 3+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

89

150

111

89

106

111

89

APP 4+1 CHD (2-11,99)

89

150

111

89

106

111

89

APP 4+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

90

151

112

90

107

112

90

APP 4+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

90

151

112

90

107

112

90

APP 5+1 CHD (2-11,99)

90

151

112

90

107

112

90

APP 5+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

91

152

113

91

108

113

91

3 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT [4ADL]

127

166

138

127

144

138

127

APARTMENT [5ADL]

128

167

139

128

145

139

128

APARTMENT [6ADL]

129

168

140

129

146

140

129

APARTMENT [7ADL]

130

169

141

130

147

141

130

APARTMENT [8ADL]

131

170

142

131

148

142

131

APP 4+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

129

168

140

129

146

140

129

APP 5+1 CHD (2-11,99)

129

168

140

129

146

140

129

APP 5+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

130

169

141

130

147

141

130

APP 5+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

130

169

141

130

147

141

130

APP 6+1 CHD (2-11,99)

130

169

141

130

147

141

130

APP 6+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

131

170

142

131

148

142

131

APP 6+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

131

170

142

131

148

142

131

APP 7+1 CHD (2-11,99)

131

170

142

131

148

142

131

APP 7+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

132

171

143

132

149

143

132

Ноќевање со појадок

5.50

5.50

5.50

5.50

5.50

5.50

5.50

Деца од 2-11.99 год.

4.50

4.50

4.50

4.50

4.50

4.50

4.50

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 5 дена 1 ноќ

Под 14 дена 1 ноќ

Под 5 дена 1 ноќ

Под 5 дена 1 ноќ

Под 5 дена 1 ноќ

Под 5 дена 1 ноќ

Под 5 дена 1 ноќ

No Show

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

1

5

1

1

1

1

1

Соби: САТ ТВ,фрижидер,кујна

Опис:рецепција,ресторан,лоби,ноќен клуб,СПА центар, куглана,паркинг (за користење на затворениот базен задолжителна е капа за пливање )

Локација: 70 метри од ски лифтовите, 2300 метри од центарот на Пампорово

Цената вклучува:WI-FI во лоби, паркинг, ски гардероба, детски клуб со анимација

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2021 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 13.12 ДО 28.12.2021 И ОД 04.01 ДО 22.03.2022

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.12.2021 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 24.02 ДО 22.03.2022

(ВАЖИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 01.12.2021)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.12.2021 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 04.01 ДО 29.01.2022

(ВАЖИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 01.12.2021)