период

Смена

Соба

1/2 ,1/2 +1

Соба 1/1

Апатман 1/2+2,1/2 +3,1/2 +4

28.11-12.12

Недела-недела

46€

60€

56€

12.12-26.12

Недела-недела

52€

67€

61€

26.12-02.01

Недела-недела

71€

101€

85€

26.12-02.01

Помалку од 7 дена

87€

113€

101€

02.01-16.01

6+1

Недела-недела

65€

84€

77€

16.01-23.01

5+2

Недела-недела

65€

84€

77€

23.01-06.02

 

Недела-недела

65€

84€

73€

06.02-13.02

Недела-недела

56€

73€

73€

13.02-20.02

6+1

Недела-недела

65€

84€

77€

20.02-06.03

Недела-недела

56€

67€

61€

06.03-03.04

Недела-недела

46€

60€

56€

Цените се по лице на ден на база полупансион.

Цената вклучува: неограничено користење на СПА(1500м2),внатрешен базен, џакузи,надоворешен базен,сауни.

 –Дете од 0-6.99год со двајца возрасни на заедничко легло- гратис

-Дете од 0-14.99год со едно возрасно лице во соба 50% попуст

-Дете од 0-14.99год со две возрасни лица со сопствено легло 50% попуст

-Трето возрасно лице на дополнително легло во соба 30% попуст

-Четврто возрасно лице во апартман на дополнително легло 70% попуст

-Четврто и Петто возрасно лице во апартман по 50%  попуст.