АПАРТМАНИ MUJEN LUX – ЗИМА 2021/2022

Цена се изразени за НАЕМ на Апартман на ден без оброк

 

 

Период

Термини

Студио 1/2

Апартман 1/4

Апартман 1/5

28.11-05.12.2021

Нед/Нед

70

85

100

05.12-12.12.2021

Нед/Нед

85

100

120

12.12-19.12.2021

Нед/Нед

85

100

120

19.12-26.12.2021

Нед/Нед

85

100

120

26.12-02.01.2022

Нова Година

180

280

340

02.01-09.01.2022

Нед/Нед

85

100

120

09.01-16.01.2022

Нед/Нед

85

100

120

16.01-23.01.2022

Нед/Нед

85

100

120

23.01-30.01.2022

Нед/Нед

70

85

100

30.01-06.02.2022

Нед/Нед

70

85

100

06.02-13.02.2022

Нед/Нед

85

100

120

13.02-20.02.2022

Нед/Нед

180

280

340

20.02-27.02.2022

Нед/Нед

85

100

120

27.02-06.03.2022

Нед/Нед

70

85

100

06.03-13.03.2022

Нед/Нед

85

100

120

13.03-20.03.2022

Нед/Нед

70

85

100

20.03-27.03.2022

Нед/Нед

70

85

100

27.03-03.04.2022

Нед/Нед

70

85

100

 ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ЗА НАЕМ НА АПАРТМАН НА ДЕН

Во цената е вклучено:

  • Превоз до ски стазите во одредено време со термини за време работењето на жичарата

  • користење на спа и велнес центарот во главната зграда на Мујен

  • Бебешко креветче (треба да се резервира предвремено)

Во цената не е вклучено:

  • Туристичка такса во износ од 1еур за возрасени 0,50еур за деца од 7-11.99год, по ден, деца под 7 год не плаќаат

  • Осигурување – 30дин по лицена на ден, за возрасни и деца

Доплати(незадолжителни):

  • Услуга на полупансион: 20еур по лице, деца од 2-11,99год – 10еур на ден

  • Оброците можат и поединечно да се калкулираат: 7еур појадок, 13еур вечера, или 3,5еур за појадок и 6,5еур за вечера за деца од 2-11,99год

  • Напомена: во случај на помалку од 25 гости во хотелот, сервирањето е на сет мени.