Индивидуални и егзотични патувања

ДУБАИ

Дубаи - 4 ноќи

Веќе од 519€
БАЛИ

Бали 7, 10, 12 ноќи

Веќе од 299€
ДОХА

Доха - 3, 4, 5, 7 ноќи

Веќе од 145€
ДУБАИ

Дубаи - 7 ноќи

Веќе од 609€
КУБА

Повеќе аранжмани

Веќе од 75€
МАЛДИВИ

Хотели од 3-5 ѕвезди

Веќе од 44€
МАУРИЦИУС

Хотели од 3-5 ѕвезди

Веќе од 43€
СЕЈШЕЛИ

Хотели од 3-5 ѕвезди

Веќе од 72€
ИСТАНБУЛ

Истанбул - 2 ноќи

Веќе од 199€
МАЛТА

Малта 5 ноќи

Веќе од 130€
МАЛТА

Малта 7 ноќи

Веќе од 182€
ЗАНЗИБАР

Занзибар 8 ноќи

Веќе од 1580€
Тајланд

Тајланд 10 ноќи

Веќе од 780€