ISTANBUL
2
ноќи
2019/2020
ИСТАНБУЛ
АВИОНСКИ
ПРЕВОЗ
Истанбул
-
најкосмополитски град во светот, град на контрасти, единствен град кој ги
преплавува сите сетила. Истанбул пречекува опсипан со светлина, град кој никогаш не спие
-
улици полни со весели и насмеани луѓе, шаренило од бои, мириси, идеален спој на култура и
религија, место на кое се состануваат Европа и Азија.
Програма
Прв ден
Скопје
-
Истанбул
Полетување од Скопје за Истанбул
со Пегасус во денови
понеделник,среда,сабота
според објавен ред на летање
.
По
слетување во Истанбул
,организиран превоз со автобус до
хотел. Сместување.
Ноќевање.
Втор ден
Истанбул
Појадок.
Слободен ден за индивидуални разгледи и прошетки.
Ноќевање.
Последен ден
Истанбул
-
Скопје
Појадок.
Организиран превоз до аеродром. Лет со Пегасус
од
Истанбул до Скопје.
во среда,петок,понеделник
.
Цена
од
199
12.298
мкд
СО
ПОЈАДОК
+
ТРАНСФЕР
2
ДЕНОВИ
НА ЛЕТАЊЕ
2 ноќи
Поаѓање (
SKP
IST)
Секој понеделник,среда,сабота
Враќање (
IST
SKP)
Секоја среда,петок,понеделник
Период
01.11.-15.03.2020
Освен(27.12
-
05.01.2020)
Напомена:Попустите за деца важат за едно дете сместено со двајца возрасни во соба
Во цената се вклучени следниве услуги:
Авионски превоз со Пегасус
( по лице 20 кг вклучен багаж + 7 кг рачен багаж)
Аеродромски такси
2
ноќевања со појадок во некој од предложените хотели
Организиран трансфер на релација аеродром (
Sabiha Gokcen)
хотел –
аеродром (
Sabiha Gokcen);
Во цената не се вклучени следниве услуги:
Патничко и здравствено осигурување (155 мкд
)
Екстра трошоци во хотел
Цена за бебе ,возраст 0
-
1,99 изнесува 59 еур
Важна напомена
:
Цените не важат за
период
27.12.-05.01.2020
Горенаведените цени не ги гарантираме.Цената може да биде повисока и зависи од местата на авион!!
Плаќањето е задолжително
во денари (1 еур = 61.8 мкд)
За ова патување потребен е валиден биометриски пасош со важност 160 дена од денот на патувањето
Важно: За резервација задолжителна уплата од 100%,и ако се откаже резервацијата има пенали од 100 %.
За овој аранжман важат општите услови на патување на Корали Травел и СКТМ
СКОПЈЕ
-
ИСТАНБУЛ
-
СКОПЈЕ ( РЕД НА ЛЕТАЊЕ)
ХОТЕЛ
Локација
1 / 2 Соба
1 / 1
Соба
3то лице
Дете
(2 - 5.99)
Дете
(6 -
11.99)
Erbazlar Hotel
3*Aksaray - Laleli
199 EUR
230 EUR
199 EUR
143 EUR
181 EUR
Sim Hotel Istanbul
3*Aksaray - Laleli
219 EUR
251 EUR
218 EUR
143 EUR
188 EUR
HamitBey Prestige Hotel
3*Aksaray - Laleli
219 EUR
251 EUR
218 EUR
143 EUR
N/A
The Biancho Hotel Pera
4*Taksim -
Beyoğlu
225 EUR
276 EUR
224 EUR
143 EUR
190 EUR
The Byzantium Hotel
4*Sultanahmet
238 EUR
301 EUR
231 EUR
143 EUR
206 EUR
BVS Lush Hotel Istanbul
4*Taksim -
Beyoğlu
238 EUR
301 EUR
236 EUR
143 EUR
196 EUR
Richmond Istanbul Hotel
4*Taksim -
Beyoğlu
244 EUR
313 EUR
240 EUR
143 EUR
200 EUR
Piya Sport Hotel
4*Laleli
253 EUR
315 EUR
245 EUR
143 EUR
204 EUR
Grand Durmaz Hotel
4*Laleli
258 EUR
326 EUR
246 EUR
143 EUR
206 EUR
The Galata Istanbul
Hotel MGallery
5*Karakoy
259 EUR
343 EUR
N/A
143 EUR
206 EUR