Б А Л И
7, 10,
12 ноќи
10, 13, 15
дена
-7, 10,
12 ноќевања
Бали е еден од најмагичните острови на светот и со право го
д
o
би
епитетот
“Остров на илјада богови”
.
Цена од
299
18.480
мкд
_______
СО
ПОЈАДОК
_______
525
7,10,12
Факултативни
екскурзии
Во цената се вклучени следниве услуги:
Организиран трансфер аеродром
-
хотел
-
аеродром
7, 10, 12
ноќевања ,
во одбран хотел,услуга ноќевање со појадок
Организиран
2 целодневни и еден полудневен разглед за престој од 7 и
10 ноќевања,или 3 целодневни и еден полудневни разглед за престој од
12 ноки.
Асистенција на аеродром во Денпасар
-
Бали
Во цената не се вклучени следниве услуги:
Билет со авиокомпанија Qatar Airways
од Скопје
-
Доха
-
Денпасар
-
Доха
-
Скопје ( по лице
од 525 еур со вклучени аеродромски такси и
со 30 кг
вклучен багаж )
Напомена: цената важи за резервација на класа
N
Оброци и пијалоци на Бали
Излезна такса (околу 10 УСД) се плаќа на излез
Патничко и здравствено осигурување
Поаѓање од Скопје
-
понеделник,среда,петок,недела
Враќање од Денпасар
-
вторник,четврток,сабота и недела
Програма на патување
1 ден
-
Скопје
-
Доха
-
Денпасар
Лет од Скопје со авиокомпанијата
Qatar Airways
во 11:40ч.Пристигнување во Доха во
18:40
ч.
2 ден
08, 11
или 13 ден
Денпасар
Полетување за Денпасар во 02:45ч.
Слетување во Денпасар во 17:30ч. локално време.
Организиран превоз до одбран
хотел.Сместување.
Ноќевање со појадок.
Организирани разгледи според програмата .
09/12/14 ден
Денпасар
-
Доха
Појадок
.
Слободно време до трансферот.
Организиран превоз до аеродром .Лет со
Qatar Airways
во
19:00ч.
10 /
13 или 15 ден
Скопје
Слетување во Доха во 00:20. Полетување за Скопје во 07:00ч.
Пристигнување во Скопје во 10:40ч.
ПАКЕТ
АРАНЖМАН
ХОТЕЛ
Кат.
7
ноќи
10
ноќи
12
ноќи
Доплата
за
ноќ
Не
важи
за
термин
HOLIDAY INN EXPRESS BARUNA
- TUBAN/KUTA
3*
299
369
429
55
20 DEC -05 JAN
THE OASIS
KUTA
3*
299
389
439
60
20 DEC -05 JAN
WINA KUTA
HOLIDAY
3*
319
389
439
55
20 DEC
05 JAN
THE ASANA
- KUTA
3*
299
369
399
60
20 DEC
05 JAN
GRAND INNA KUTA BEACH
4*
459
579
699
100
20 DEC
05 JAN
BALI DINASTY RESORT -
TUBAN/KUTA
4*
539
679
789
125
20 DEC
05 JAN
HARD ROCK HOTEL - KUTA
5*
659
779
1039
165
20 DEC
05 JAN
INAYA PUTRI BALI - NUSA DUA
5*
669
799
999
145
20 DEC
05 JAN
MELIA BALI VILLAS & SPA -
NUSADUA
5*
769
869
999
155
20 DEC
05 JAN
GRAND HYATT BALI - NUSADUA
5*
949
1269
1439
240
20 DEC
05 JAN
Важна напомена:
Цените се по лице,сместување во двокреветна соба,и валидни за пријавување на мин. 2 патници.
Цените за пакетот ке зависат од местата на авионскиот превоз
Цените се валидни за резервации за патување од 01.11
-30.06.2018
Плаќање исклучиво во денари,
курс 1 еур=61,8 мкд
Плаќање при резервација
1
00 % и нема можност т за откажување,менување на термин или менување на имиња,
Останатите општи услови на патување
на Корали травел и СКТМ важат,
Програмата е лекторирана од лектор Ана Бачварска