RADINA’S WAY 4* BOROVETS                                                                                www.radinasway.com

1

01.12.2021
22.12.2021

23.12.2021
27.12.2021

28.12.2021
02.01.2022

03.01.2022
12.02.2022

13.02.2022
05.03.2022

06.03.2022
31.03.2022

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

 

STANDARD ROOM   

 

DOUBLE ROOM

74

107

167

107

94

86

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

103

150

234

150

131

121

SINGLE ROOM

58

85

133

85

74

68

DBL 1+1 CHD (2-11,99)

66

96

167

96

84

78

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

59

86

134

86

75

69

DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

68

98

168

98

86

79

DBL 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

75

108

168

108

95

87

DBL 2+1 CHD (2-11,99)

75

108

168

108

95

87

DBL 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

76

109

169

109

96

88

FAMILY ROOM  

 

FAMILLY ROOM 2 ADL

85

118

178

118

102

85

FAMILLY ROOM 2 ADL+EXTRA BED

119

165

249

165

143

119

FAM2 1+1 CHD (2-11,99)

76

106

178

106

92

76

FAM2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

77

107

179

107

93

77

FAM2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

86

119

179

119

103

86

FAM2 2+1 CHD (2-11,99)

86

119

179

119

103

86

FAM2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

87

120

180

120

104

87

FAM2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

107

149

223

148

130

107

1 BEDROOM APARTMENT  

 

APARTMENT 2AD

96

128

189

128

114

96

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

134

180

265

180

159

134

APT2 1+1 CHD (2-11,99)

86

116

189

116

102

86

APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

87

117

190

117

103

87

APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

97

129

190

129

115

97

APT2 2+1 CHD (2-11,99)

97

129

190

129

115

97

APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

98

130

191

130

116

98

APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

121

162

238

162

143

121

1 BEDROOM APARTMENT LUX  

 

APARTMENT 2AD

107

138

200

138

125

106

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

150

194

280

194

175

148

APT2 1+1 CHD (2-11,99)

96

125

200

125

112

95

APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

98

126

201

126

114

97

APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

108

139

201

139

126

107

APT2 2+1 CHD (2-11,99)

108

139

201

139

126

107

APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

109

140

202

140

127

108

APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

135

175

252

175

157

134

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Откажување резрвација

Под 1 ден 1 ноќевање

 

Под 7дена 1 ноќевање

Под 14 дена 1 ноќевање

Под 7 дена 1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

Под 1 ден 1 ноќевање

No Show

2 ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

Минимум престој

1

2

5

2

2

1

Соби: САТ ТВ,мини бар,сеф,телефон,фен

Опис: ресторан , лоби бар, СПА центар, интернет, конференциска сала, ски гардероба , детско катче , затворен базен, бесплатен трансфер до ски лифтовите

Попусти и доплати: Доплата за Новогодишна вечера 85 Еур за возрасни и 45 Еур за деца

Локација: 1200 метри од ски терените

Цената вклучува:користење затворен базен,фитнес,сауна,парна бања,WI-FI, трансфер до ски лифтовите , паркинг

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

6=5,7=6 , 14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 27.12.2021 И ОД 03.01 ДО 31.03.2022