Рана резервација: 10% попуст до 30.11.2021

ПОПУСТИ: 7=6 за период од 04.01.2022 – 15.04.2022

ПОПУСТИТЕ НЕ СЕ КОМБИНИРААТ СО РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

Цените во табелите се за наем на вила

Вид на сместување

01.12-23.12.2021

07.03-15.04.2022

24.12-03.01.2022

 

04.01-06.03.2022

Јагода  (4+0)

 

77€

142€

83€

Јагода со сауна(4+0)

107€

172€

112€

Јагода лукс(2+1/3+0)

89€

160€

95€

Малина  (5+2)

95€

160€

100€

Малина лукс(5+2)

101€

166€

107€

 Доплата за дополнително легло во Вила Малина 6€  за лица над 13години

Доплата за појадок : 8€ за возрасни 4€ за деца

Доплата за вечера: 13€ за возрасни, 8€ за деца

Доплата за Новогодишна вечера(задолжителна) 85€ за возрасни, 45€ за деца од (4-12.99)

Туристичка такса 1 евро по лице на ден .

Во цената е вклучено: ноќевање, паркинг, интернет, шатл автобус.